Toffeeblog

Júliusi rövid hírek

2011. július 20. - Latz von W.

Egetrengető történések nem rázták meg a Goodison Parkot júliusban, de azért táviratszerűen tekintsük át, mi történt idáig ebben a hónapban!

Az Everton U21-es csapatával képviselte magát egy négyes tornán Oroszországban, a Dinamo Moszkva által rendezett Lev Jasin Kupán. A házigazda oroszok mellett a szerb OFK Belgrád és a német SC Freiburg voltak Alan Stubbs fiataljainak ellenfelei.

Részben ingyenessé vált az EvertonTV. Azért részben, mert a mérkőzésekről készült összefoglalók, interjúk, illetve egyéb tartalmak ingyen megtekinthetővé váltak a hivatalos honlap regisztrált felhasználói számára, ugyanakkor az élő meccsek nézése továbbra is fizetős szolgáltatás.

Eric Dier, a Sporting Lisszabontól januárban kölcsönkapott 17 éves védő újabb kölcsönszerződést kötött az Evertonnal, ezúttal egy teljes szezon végéig szólót. Dier az elmúlt szezon nagy részét az U18-as csapatnál töltötte, májusban játszott a nemzeti akadémiai bajnokság döntőjében is, amit az Everton megnyert.

Július 5-én a csapat Ausztriába utazott egy négynapos edzőtáborba, majd hazatérvén a harmadosztályú Bury ellen játszottak felkészülési mérkőzést, melyet 4:1-re sikerült megnyerniük. Az Everton góljain Yakubu, Gueye (2) és Osman osztoztak. Közben kiderült, hogy a felkészülési szezont Amerikában folytatják a fiúk, ahol megmérkőznek a Philadelphia Union és a DC United csapataival. Azután játszunk még az Oxforddal, a Birmingham City-vel, majd augusztusban a Werder Bremen és a Villarreal ellen zárjuk a pre-seasont.

Alan Irvine, David Moyes volt asszisztens-menedzsere visszatért a csapathoz, mégpedig az akadémia vezetőjeként. Welcome back!

James Wallace behívót kapott a kolumbiai világbajnokságra készülő angol U20-as válogatottba. Anglia csoportellenfelei Észak-Korea, Argentína és Mexikó lesznek.

Végezetül a legnagyobb nevek, akikkel az újságok összehozták az Evertont: Lucho González (OM), Nicklas Bendtner (Arsenal), Charles N'Zogbia (Wigan).

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr468306882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.07.20. 19:42:43

Augusztzs 20-án ott leszünk a helyszínen. Everton - QPR. Lehet irigykedni. :)

338468 2011.07.21. 01:16:01

Az igen, jó utat! Ha lesz egy kis szerencsétek, akkor nem az évek óta megszokott szezon eleji formából kaptok majd ízelítőt... :D
süti beállítások módosítása