Toffeeblog

Pedro León? Wright-Phillips? Barton? Valaki?!

2011. augusztus 05. - Latz von W.

Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag semmi pénzünk nincs átigazolásokra, az angol sajtó egész jó nevű futballistákkal hozta össze az Evertont. A legfrissebb pletykák Pedro Leónról, Shaun Wright-Phillipsről és Joey Bartonról szólnak.

Pedro LeónA Sun arról számolt be, hogy az Everton az Aston Villával és a Fulhammel együtt igyekszik kölcsönbe megszerezni a Real Madrid egykori spanyol U21-es válogatott szélsőjét, Pedro Leónt. A 24 éves játékos megszerzésére azért lehet lehetősége a csapatoknak, mert a Spanyolországból érkező hírek szerint Pedro León nem jön ki jól José Mourinhóval és szívesen távozna Angliába.

Shaun Wright-Phillips

A Times arról írt, hogy mi és a Bolton versengünk Shaun Wright-Phillips aláírásáért, akivel úgy tűnik, annak ellenére sem számolnak a Manchester Citynél, hogy a villámgyors játékos ős-citys, egy hároméves kitérőt leszámítva 1998 óta szolgálja a klubot. Remek vétel lenne, de kérdés, hogy van-e valóságalapja a sztorinak.

 

Joey BartonJoey Barton neve azért merülhetett fel, mert egyrészt anno kissrácként az Evertonban kezdett el focizni, másrészt ingyen távozhat Newcastle-től. Ám bármennyire is szeretnénk leigazolni, van egy komoly probléma, ami megakadályozhatja a transzfert: a játékos fizetési igénye. Igen, sajnos az a helyzet, hogy hiába tudnánk ingyen megszerezni, jelenleg nem tudunk versenyezni az Arsenal, a Tottenham, az Aston Villa, de talán még a Stoke City szerződésajánlatával sem.

Ennek fényében valószínűsíthető, hogy a fentebb említett játékosok közül egyiket sem fogjuk az Everton mezében látni, és az átigazolási szezon közeledtével sajnos egyre kevesebb az esélyünk komoly erősítésekre. Érthetetlen ez a töketlenkedés az átigazolási piacon.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr128306886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.08.05. 23:47:12

Sajnos hosszú évek óta ez a tendencia. Ennek tükrében parádés helyezéseket érünk el évről évre. Általában a nagy csapatok kiöregedett vagy koncepción kívüli játékosait tudjuk megszerezni, mert ők olcsók. Ha nálunk valaki jól játszik, az már viszi is valamelyik hiéna. Mr. Kenwright! Eljött az idő egy új fajta gondolkodásra. Szerintem.
süti beállítások módosítása