Toffeeblog

Moyes: Rodwell karrierjének csak ártana, ha elmenne

2011. december 21. - Latz von W.

Jack RodwellDavid Moyes, az Everton menedzsere szerint Jack Rodwell jelen pillanatban jobban járna, ha nem igazolna a Chelsea-hez.

André Villas-Boas 20 millió fontos ajánlatot készül tenni az Everton fiatal középpályásáért, és Moyes tudja, nem sok mindent tehet majd a játékos eladása ellen. Ennek ellenére mindenképpen szeretné megtartani az immár angol válogatott játékost, szerinte aggodalomra adhatna okot a klub jövőjével kapcsolatban, ha Rodwellt hagynák elmenni.

„Nagyon fiatalon került be a felnőtt csapatba, és én ilyenkor mindig azt mondom, minél tovább marad valaki nálunk, annál jobb” – mondta Moyes. „Nálunk nagyon szépen fejlődik, a Chelsea még nem tett hivatalos ajánlatot. Már nyáron is kerülgették Jacket, aztán nem lett semmi az üzletből. Szerintem most is ez fog történni.”

„Az én dolgom az, hogy megtartsam a legjobb játékosainkat. Amikor idejöttem tudtam, nem költhetünk sokat átigazolásokra, éppen azért nem szabad eladnunk legjobbjainkat. Most is erre kell törekednünk.”

Moyes azt is elmondta, a szurkolói találgatások ellenére a klub jó anyagi helyzetben van, s nem kényszerül arra, hogy eladja a játékosait.

„Nem hinném, hogy üres lenne a kassza, és ezért kellene valakit eladni” – mondta Moyes.

Az Everton inkább bővítené keretét: Rory Donnelly százezer fontért kerülhet Liverpoolba a Cliftonville-től.

Forrás: MNO

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr148306928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.12.22. 00:30:57

Hello Latz! Látom felépültél a műtétből, jobbulást még egyszer. Rodwellt nyilván nem fogjuk tudni megtartani 1-2 évnél tovább, de remélhetőleg nem csak hiteleket fogunk belőle törleszteni. Amellett a csapat igen masszív, csak a fránya gólok hiányoznak. A képlet igen egyszerű: vegyünk csatárokat! COYB!!!

329400 2011.12.22. 17:41:06

Maradjon, aztán nyáron viszi Ferguson.:)
süti beállítások módosítása