Toffeeblog

Kell ennél jobb derbi-ómen?

2012. október 28. - Latz von W.

Jó előjeleket keresel a közelgő Merseyside-derbivel kapcsolatosan? Mondok egyet: 34 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon vertük meg a Liverpoolt a Goodison Parkban, méghozzá Andy King zseniális bombagóljával.

Az 1978. október 28-i derbire nemcsak King gyönyörű találata miatt emlékeznek vissza szívesen a Toffees-hívek, hanem azért is, mert az a győzelem egy hétéves Liverpool elleni nyeretlenségi szériát zárt le.

Visszatérve a jó ómenre: 1978-ban a derbi előtti fordulóban ugyanúgy 1:1-es döntetlent játszottunk idegenben a Queens Park Rangers ellen, mint most...

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr798306976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

János1907 2012.10.29. 12:08:05

Örülök, hogy itt nincs jelen a mocskolódás. Európában egyedi a Liverpool városában jelenlevő rivalizálás, sehol máshol nincs jelen ekkora tisztelet a helyi szurkolók között és jó hogy ezt a nem helyi szurkolók is átveszik.
süti beállítások módosítása