Toffeeblog

Videó: nagy mászás a Goodison Park közvetítőállásába

2014. február 04. - Latz von W.

Videó megtekintése az Indavideón

A fenti videóban a brit Match of the Day kommentátora, Jonathan Pearce fedi fel, milyen kalandos úton-módon lehet eljutni a pálya széléről a Goodison Park közvetítőállásába, mely a stadion Bullens Road felőli lelátója fölött található.

Az Everton otthona a Premier League egyik legrégebbi stadionja, az 1966-os angliai világbajnokság több mérkőzésének is otthont adott. A létesítmény szerkezetében azóta nem sokat változott, ennélfogva jó néhány lépcső- és létrafokot kell megmásznia annak, aki gyönyörködni akar a kommentátorállás egyébként nagyszerű kilátásában.

Máskülönben csapatunk 2:1-es győzelmet aratott hétvégén az Aston Villa ellen, hála a Romelu Lukakut jól helyettesítő Steven Naismith találatának, illetve Kevin Mirallas gyönyörű szabadrúgásgóljának. A meccs összefoglalóját ide kattintva nézhetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr1008307054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása