Toffeeblog

Egy korszak vége: Osman, Hibbert és Pienaar nélkül folytatjuk

2016. június 10. - Latz von W.

hibbo_osman_steve-p.jpgTíz lejáró szerződésű játékosától válik meg nyáron az Everton, köztük a három klubikontól, Leon Osmantől, Tony Hibberttől, valamint Steven Pienaartól.

Osman és Hibbert a '90-es évek óta tartoznak az Everton kötelékébe, mindketten a klub akadémiájáról kikerülve lettek hosszú időre az első csapat meghatározó egyéniségei. Szolgálatuk elismeréseképpen mind a két játékos tiszteletére rendeztek már gálamérkőzést az elmúlt években.

Pienaar 2007-ben került a Goodison Parkba, kezdetben a Dortmundtól kölcsönben, később véglegesen. 2011-ben a Tottenham Hotspurhöz igazolt, ám ott nem találta meg számításait, ezért egy év múlva visszatért Liverpoolba, először ismét kölcsönben. Fénykorában az Everton és az egész Premier League egyik legpengésebb játékosa volt.

A többi elengedett játékos a tartalékcsapat keretéhez tartozott, név szerint Felipe Mattioni, Jordan Thorniley, James Graham, Jindřich Staněk, Jamie Mellen, Spencer Myers és Ciaran O'Loughlin.

Mindegyik labdarúgót június 30-ig köti szerződése a klubhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr338798344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása