Toffeeblog

Az Oldham tehetséges kapusa lett az első nyári érkező

2016. június 20. - Latz von W.

renshaw-everton.jpg

Ronald Koeman első igazolása kapusposztra érkezett: a 18 éves Chris Renshaw eddig a harmadosztályú Oldham Athletic játékosa volt, három éves szerződést kötött az Evertonnal.

Az ifjú portásnak nevelőegyesülete szintén profi szerződést kínált, ám ő úgy is inkább az Evertont választotta, hogy egyelőre csak az U21-es csapatban ígértek neki játéklehetőséget. Első nyilatkozataiból az derült ki, hogy nagyon céltudatos srácról van szó.

„Izgatottan tekintek a kihívás elébe. Tudom, hány játékos került ki az Everton akadémiájáról, ez egy nagyszerű lehetőség számomra” – mondta Renshaw.

„Valahányszor az Evertonnál jártunk barátságos meccseket játszani, mindig az volt a benyomásom, hogy az edzőpálya és a létesítmény felszereltsége nagyszerű hellyé teszik ezt a klubot a játékosai számára.”

„Egy szinttel feljebb léptem. Ez az év a fejlődésről fog szólni, tehát szeretném elérni, hogy folyamatosan védjek az U21-eseknél.”

Sok sikert, Chris!

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr938865962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása