Toffeeblog

Raiola: pálfordulás az Everton megítélésében

2016. június 21. - Latz von W.

mino-raiola.jpg

Drága Mino Raiola, szívünk csücske... Te mocskos futballkurva!

Romelu Lukaku híres, hírhedt ügynöke azután, hogy hónapok óta nyíltan árusította ügyfelét azzal a dumával, hogy Rom kupákat akar nyerni és olyan csapatban szeretne játszani, amelyik a Bajnokok Ligájában szerepel (mellesleg ez alapján hogy jött képbe a Chelsea?!), sőt, azt hangoztatva, hogy ha rajta múlott volna, Lukaku nem igazol az Evertonhoz (Raiola 2015 óta képviseli a belgát), ma hirtelen megváltoztatta állásfoglalását.

A belga Sportwereld újságnak nyilatkozva így fogalmazott:

„Ha távozik, annak jó üzletnek kell lennie minden érintett számára... Az Evertonnak többé nincs szüksége pénzre. Rom egy olyan klubban szeretne játszani, amely képes kupákat nyerni. Az Evertonnál pedig valami megváltozott, egy új projektbe kezdtek.”

Nos, igen. Moshiri úr jelentős fizetésemeléssel járó szerződést ajánlott Lukakunak, amiből nyilván Raiola is profitálni fog...

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr488829966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása