Toffeeblog

Koeman: Meg akarjuk tartani a legjobbjainkat

2016. augusztus 11. - Latz von W.

ronald-koeman.jpg

Ronald Koeman az új szezon előtti utolsó sajtótájékoztatóján beszélt Ashley Williamsről, az átigazolási találgatásokról, a csapat erőnlétéről és a Tottenham Hotspur elleni idénynyitóról majd hiányzókról.

„Szükségünk volt egy új védőre, Ashley pedig tapasztalatot és vezetői képességet hozott magával, jól ismeri a Premier League-et.”

„Nem kommentálom a pletykákat. Tárgyalunk a vezetőséggel és Steve Walshsal, még három vagy négy játékost szeretnénk.”

„Romelu Lukaku még mindig az Everton játékosa. Meg akarjuk tartani a legjobbjainkat.”

„Phil Jagielka a csapat kapitánya. Nincs túl sok középhátvédünk. Négyre van szükségünk, tehát szó sem lehet róla, hogy elhagyja a klubot.”

„Nem vagyunk azon a szinten, amin ilyenkor lennünk kéne, de keményen dolgozunk és javulni fogunk. Erős lesz a csapat szombaton.”

„Szüksége van még tíz nap edzésre (Williamsnek, aki csak tegnap csatlakozott a csapathoz). Lukaku kérdéses az Espanyol ellen összeszedett kisebb sérülése miatt, Colemannek szintén problémája van. Pennington több hónapot kénytelen kihagyni (térdsérülés miatt).”

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr5912026187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása