Toffeeblog

Van egy gyémántunk, úgy hívják: Ross Barkley

2017. április 05. - Latz von W.

hi-res-ross_cropped.jpg

2017-ben mutatott, az őszihez képest szemlátomást és statisztikákkal is igazolhatóan jobb formája ellenére is rengeteg kritikát kap mostanában Ross Barkley. Igen, tavaly még én is az év egyik citromdíjasának jelöltem, annyira saját képességein alul játszott. Igen, a Mersey-parti derbiken elborult az agya és egyébként is hajlamos arra, hogy elvigye a hév. De!

Amint arra Daniel Alston, az Everton egyik közösségimédia-felelőse nagyon okosan rávilágított a Twitteren, tartsuk szem előtt: a srác 14 éves koráig középhátvéd volt és 18 évesen kezdett el támadó középpályást játszani. Most 23 éves, de már hat esztendeje a felnőtt csapat tagja. Még mindig tanul és fejlődik. Ne gondoljuk, hogy ennél nem lesz többre képes.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr3512496639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása