Toffeeblog

Újpesten nem tanultak az Everton hibájából

2017. június 26. - Latz von W.

ujpest_football_club.pngKivételesen nem az Evertonról fogok írni néhány sort, még csak nem is az angol fociról, hanem a magyarról és konkrétan az Újpestről. Aki esetleg lemaradt volna róla, a lila-fehérek éppen ugyanabba a szarba készülnek belelépni, amibe az Evertonnak sikerült négy évvel ezelőtt.

Mindig azt mondom, a megújulásra időnként szükség van, de vannak bizonyos dolgok, amiket jobb nem bolygatni, vagy csak óvatosan hozzájuk nyúlni. A nagy hagyományokkal rendelkező klubok címerei pontosan ebbe a kategóriába esnek.

Mi, Everton-szurkolók aztán képben vagyunk, milyen földindulást idézhet elő egy rosszul sikerült dizájn: a 2013/14-es szezonban ránk erőltetett, aztán a jogos felháborodásra gyorsan el is felejtett ocsmányság egy kicsit túlment azon a határon, amit szeretnek úgy hívni, hogy letisztult, modern megjelenés. De azt mondom, az a sokat szidott terv még mestermű volt ahhoz képest, amit most az újpestiek elé tártak.

Két lila-fehér WC-deszkát ábrázoló és egy harmadik, egy fokkal jobb, de még így is borzalmasan lebutított logó, amiben egy, a magyar ábécében nem is létező Ū betű díszeleg az ÚFC-nek szánt feliratban. Szánalmas. És ezért gondolom, fizettek is egy grafikusnak...

Kedves klubvezetés, a címer nem játék! Tiszteljétek a hagyományokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr4212621229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása