Toffeeblog

Nem ez a garasoskodás ideje!

2018. január 03. - Latz von W.

cenk-tosun-besiktas.Jpeg

Korábbi savanyú tapasztalatainkból tudjuk, hogy ha az Evertonról van szó, akkor mindig érdemes kellő fenntartással kezelni az átigazolási híreket, különösen az általunk kinézett játékosokkal kapcsolatosakat. Cenk Tosun esete a legújabb példa.

Azok után, hogy szinte biztosnak tűnt a török támadó érkezése, a Beşiktaş állítólag megmakacsolta magát és több pénzt követel egyik legnagyobb értékéért. Ha hinni lehet a forrásoknak, az Everton 28 millió eurót ajánlott, míg az isztambuli klub 30 milliót szeretne kapni. Fikret Orman, a „fekete sasok” elnöke ma Londonba utazik, hogy tárgyaljon a liverpooliak képviselőivel. Az üzletember korábban arról tájékoztatta a török médiát, hogy Kínából jobb ajánlatot is kaptak, de Tosunt nem érdekelte a lehetőség, számukra pedig fontos játékosuk jövője...

Amennyiben tényleg így állunk, úgy nem értem, mégis mire vár Farhad Moshiri és brigádja. A nagy dérrel-dúrral beharangozott, aztán végül epizódszerepre kárhoztatott Davy Klaassenért és Sandro Ramírezért kiszórtunk az ablakon mintegy 32 millió eurót a nyáron – akkor most miért nem akarjuk megadni azt a nyamvadt kétmilliót a törököknek?

Persze, nyilván próbálja kordában tartani a tulajdonosi kör a minket is egyre inkább pénzcsapnak néző európai második vonalat, de kérdem én, pont most van erre szükség? Továbbá ne felejtsük el, jelenleg nem mi vagyunk a rendszeres európai kupaszereplő, idén BL-nyolcaddöntős egylet...

Ennél sokkal égetőbb problémának tűnik a gólhiány, amivel a csapat küzd, s amin meggyőződésem, hogy a jobbal, ballal, közelről és távolról is veszélyes Cenk Tosun segíteni tudna. Jó lenne, ha ezt tartaná szem előtt az Everton Football Club, nem pedig holmi zsugoriskodással volna elfoglalva.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr1513546311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása