Toffeeblog

Mr. Moyes! Lehet válogatni!

2011. június 16. - Latz von W.

Egy régi ismerős: Jamie McFaddenA FourFourTwo közölte a Premier League klubjainak lejáró szerződésű játékosainak listáját. Ezen olyan nagy nevekre is bukkanhatunk, mint Patrick Vieira, Jonathan Woodgate, Gera Zoltán, vagy régi ismerősünk, James McFadden. Ismerve anyagi lehetőségeinket, érdemes volna David Moyesnak lecsapnia néhány ingyen megszerezhető nagy halra. Nézzük, kik közül lehet válogatni!

Egy régi ismerős: Jamie McFaddenA FourFourTwo közölte a Premier League klubjainak lejáró szerződésű játékosainak listáját. Ezen olyan nagy nevekre is bukkanhatunk, mint Patrick Vieira, Jonathan Woodgate, Gera Zoltán, vagy régi ismerősünk, James McFadden. Ismerve anyagi lehetőségeinket, érdemes volna David Moyesnak lecsapnia néhány ingyen megszerezhető nagy halra. Nézzük, kik közül lehet válogatni!

Ott van például mindjárt a francia válogatott korábbi csapatkapitánya és az Arsenal korábbi középpályása, a 34 éves Patrick Vieira, aki 15 hónap után elhagyja a Manchester Cityt. Amennyiben a pletykáknak megfelelően a MU a nyáron elvinné Rodwellt, ő talán tudná megfelelően pótolni. Kérdés persze, hogy milyen fizetési igényei lennének a veterán franciának. A képességei megvannak hozzá, hogy remek hátvéd legyen, ám a 31 éves Jonathan Woodgate gyakorlatilag folyamatosan sérült, nem is csoda, hogy klubja, a Tottenham nem tudott megállapodni vele a folytatásról. A Real Madridot is megjárt bekk állítólag nem egyezett bele abba, hogy a pályára lépései függvényében folyósítsák fizetését... Na, ő tényleg már csak a nevéből él, ha leigazolnánk, akkor gyanítom, hogy amolyan Andy van der Meyde-féle történet kerekedne ki a dologból.

A Premier League-től búcsúzni kényszerült Birmingham, West Ham, Blackpool trió játékosai közül nem kevesebb mint harminckettőnek jár vagy járt már le a szerződése a nyáron. Talán a ligakupa-győztes Birmingham Cityből távozók névsora hangzik a legjobban: Marcus Bent, Lee Bowyer, Sebastian Larsson, James McFadden, Kevin Phillips, Maik Taylor. Marcus Bent nem hagyott mély nyomot bennünk 2004 és 2006 között, Faddiet viszont ki ne látná viszont szívesen? A volt gólkirály Kevin Philipsre pedig ugyan igaz, hogy már nem a régi, de a mi krónikus csatárproblémáinkra gyógyírt jelenthet. Maik Taylor pedig megfelelő második opció Howard mögé. A West Hamtől kis túlzással távozott az egész védelem: búcsúzott az angol válogatott védő, Matthew Upson, a walesi válogatott középhátvéd, Danny Gabbidon, vagy az ugyancsak a hátsó alakzatban bevethető dán Lars Jacobsen (a 2008-2009-es szezonból őt is ismerhetjük) és az amerikai Jonathan Spector. A blackpooli David Vaughan pedig 11 távozó társához csatlakozott, amikor visszautasította klubja szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Vegyük sorra csapatonként a lejárt vagy lejáró szerződésű játékosokat:

Arsenal: Tom Cruise, Roarie Deacon, Mark Randall.

Aston Villa: Durrell Berry, John Carew, Ellis Deeney, Calum Flanagan, Harry Forrester, Arsenio Halfhuid, Isaiah Osbourne, Robert Pires, Nigel Reo-Cocker, Moustapha Salifou.

Birmingham City: Marcus Bent, Lee Bowyer, Sebastian Larsson, James McFadden, Mitchell McPike, James O’Shea, Stuart Parnaby, Kevin Phillips, Daniel Preston, Luke Rowe, Robin Shroot, Maik Taylor.

Blackburn Rovers: Jordan Bowen, Jsaon Brown, Zurab Khizanishvili, Benjani Mwaruwari, Michael Potts, Maceo Rigters.

Blackpool: David Carney, Daniel Coid, Ishmel Demontagnac, Rob Edwards, Jason Euell, Marlon Harewood, Richard Kingson, Malaury Martin, Paul Rachubka, Andy Reid, Salaheddine Said, David Vaughan.

Bolton Wanderers: Tamir Cohen, Johan Elmander, Ricardo Gardner, Joseph O’Brian, Jlloyd Samuel, Samuel Sheridan.

Chelsea: Samuel Hutchinson, Carl Magnay, Daniel Philliskirk, Jan Sebek, Michael Woods.

Everton: Kieran Agard, Hope Akpan, Nathan Craig, Gerard Kinsella, Lee McArdle, Iain Turner.

Fulham: GERA ZOLTÁN, Edward Johnson, Diomansy Kamara, John Pantsil, Matthew Saunders.

Liverpool: Jason Banton, Deale Chamberlain, Alexander Cooper, Sean Highdale, Steven Irwin, Nikola Saric.

Manchester City: Javier Garrido, Scott Kay, Shaleum Logan, James Poole, Andrew Tutte, Javan Vidal, Patrick Vieira, James Wood.

Manchester United: Conor Devlin, Owen Hargreaves.

Newcastle United: Sulzeer Campbell, Shefki Kuqi, Patrick McLaughlin.

Stoke City: Abdoulaye Faye, Eidur Gudjohnsen, Ibrahima Sonko.

Sunderland: Michael Kay, Nathan Luscombe, Daniel Madden, Robert Weir, Nathan Wilson, Jean Yves Mvoto Owono, Boudewijn Zenden.

Tottenham Hotspur: Jonathan Woodgate.

West Bromwich Albion: Giles Barnes, Marcus Haber, Dean Kiely, Abdoulaye Meite.

West Ham United: Anthony Edgar, Holmar Eyjolfsson, Daniel Gabbidon, Lars Jacobsen, Filip Modelski, Jonathan Spector, Adam Street, Matthew Upson.

Wigan Athletic: Steven Caldwell, Daniel De Ridder, Joseph Holt, Jason Koumas, Daniel Lambert, Thomas Oakes, Michael Pollitt, Abian Serrano Davila.

Wolverhampton Wanderers: Adrian Basso, Jody Craddock, John Dunleavy, Marcus Hahnemann, David Jones, Nathan Rooney.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr878306866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338223 2011.06.19. 01:28:15

Spector-t szívesen látnám a csapatban, több poszton is bevethető, szerintem ő állandó megoldást jelenthetne a jobbhátvéd posztjára. Még Gudjohnsen jöhetne esetleg, szerintem neki még lesz egy másodvirágzása, bár Moyes taktikai hadrendjébe nem tudom hogyan illene be. Még annyit, hogy ha csatárt igazolunk, akkor szerintem hozzunk egy(vagy két) minőségit, kerül amibe kerül! A BL-hely megszerzéséhez nagyon hiányzik egy 20 gól körül teljesítő csatár (na meg egy normális szezonkezdet).

davidmoyes 2011.06.22. 15:47:44

Elmandert és Vieirát is elnézném kékben. Zendenben is van talán még egy jó szezon.. ..na és ott van még Woodgate.

338223 2011.06.22. 23:09:27

[davidmoyes](#423094): Elmandert sajnos már elvitte a Galatasaray, őt én is szívesen láttam volna a csapatban. Vieirának meg nem hiszem, hogy tudnánk elég fizetést adni...

Iron11 2011.06.23. 17:53:06

hahó, te aztán alaposan utána jártál a szabadon igazolható névsornak :) Lehet csemegézni sokat közöttük, viszont a Birm.City-ből Larsson már aláírt a Sunderlandhez

254707 2011.07.17. 00:22:30

Faddyt visssza!!!
süti beállítások módosítása