Toffeeblog

Visszavonul a villámléptű szélső

2023. augusztus 18. - Latz von W.

walcott-visszavonul.png

Theo Walcott befejezte: a Southampton, az Arsenal és az Everton korábbi támadója 34 évesen bejelentette visszavonulását.

Az élvonalba egykoron csodagyerekként berobbanó játékos 18 szezonon átívelő profi pályafutása során több mint 560 mérkőzésen lépett pályára és 129 gólt szerzett.

„Hivatalosan bejelentem, szögre akasztom a cipőimet. Nem fogok hazudni, eléggé ijesztő dolog” – mondta Walcott a korábbi angol válogatott csapattárs, Gary Neville műsorában, az Overlapban.

„Ijesztő, hiszen a foci volt minden, amiről tudtam 16 éves korom óta, vagy még korábban. Ki akarok próbálni új dolgokat, amiket nem élhettem át gyerekként – sokmindenből kimaradtam. Egyszerűen csak úgy érzem, meg kell tapasztalnom a futballon kívüli életet”.

A teljes interjú megtekinthető az alábbi videón:

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr718197283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása