Toffeeblog

Joey versenyképes csapatban akar játszani

2011. június 22. - Latz von W.

Joey YoboJoseph Yobo kijelentette, hogy nem kíván többet az Evertonban játszani. Arról is szólt, hogy az Everton és a Fenerbahçe már tárgyalnak arról, hogy végleg Törökországba igazolhasson.

Yobót a mértékadónak számító transfermarkt.de 9 millió eurósra értékeli, Moyes 6,7-et szeretne kapni érte, ám a törökök ennek a felét adnák csak. Ennek ellenére a nigériai védő optimista a megegyezéssel kapcsolatban és nem szeretne visszatérni a Merseyside-ra.

"A jövőmet a Fenerbahçénél képzelem el. Nem akarok visszatérni az Evertonhoz, mert láttam, milyen más egy versenyképes csapatban folyamatosan játszani, és ez segített fejlődnöm" - mondta Joey.

"A főnökeim Törökországban elégedettek a játékommal és szeretnék, ha maradnék, és azon dolgoznak, hogy az Everton végleg elengedjen a Fenerbahçéhoz" - tette hozzá az Evertonban nyolc évet lehúzó bekk.

Szóval versenyképes, mi? A lehető leggyorsabban meg kell szabadulnunk ettől az embertől, kell a pénz Moyesnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr38306868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.06.22. 16:37:12

Csak menjen, minél előbb, a 6,7-et meg el lehet költeni értelmes játékosra.
süti beállítások módosítása