Toffeeblog

Elmarad a Tottenham-Everton

2011. augusztus 11. - Latz von W.

Csúszik az Everton szezonkezdete: az angol labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint elmarad a szombaton 16 órára tervezett Tottenham–Everton Premier League-mérkőzés.

Richard Scudamore, a Premier League általános igazgatója elmondta, hogy a fővárosi zavargások miatt a rendőrség nem tudja biztosítani a mérkőzés megrendezéséhez szükséges biztonsági feltételeket.

A brit fővárosban napok óta tartanak a zavargások: fiatalok csoportjai épületeket, autókat és szeméttárolókat vernek szét és gyújtanak fel, boltokban fosztogatnak, a rendőröket pedig üvegekkel és petárdákkal dobálják meg.

A rendbontások szombat este kezdődtek, éppen az észak-londoni Tottenhamben, ahol mintegy kétszázan gyűltek össze a rendőrőrs előtt, tiltakozva egy 29 éves helyi férfi halála miatt, aki múlt csütörtökön egy lövöldözés során vesztette életét. A tömeg egyre terebélyesedett, s a megmozdulás csakhamar rendbontássá és a rohamrendőrökkel való összecsapássá fajult.

Forrás: NSO

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr458306890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása