Toffeeblog

Everton – Martin Atkinson 0:2

2011. október 03. - Latz von W.

Van egy listám. Idióta, részrehajló, mocskos csalók listája. Clive Thomas, Graham Poll, Mark Clattenburg, Mike Riley, Ulriah Rennie. Csapjátok még hozzájuk Martin Atkinson nevét is! A Premier League szégyenfoltjai.

Nem szép dolog a "hülye bíróval" magyarázni a 216. Merseyside-derbin elszenvedett vereséget, de ezúttal teljesen jogosan akadhatunk ki a játékvezetésen. A 23. percig úgy tűnt, hogy igazi hajtós, kiegyenlített derbit fog látni a Goodison Park közönsége. Akkor azonban Jack Rodwell szabályosan, vagy a szándék miatt maximum sárga lapot érően becsúszva szerelte Luis Suárezt. Atkinson sporttárs viszont valószínűleg az öltözőben felejtette a szemüvegét, vagy pedig egész egyszerűen csak másik meccset nézett, mindenesetre kiállította Rodwellt.

VICC! Ezt még a vörösök hívei sem nagyon hitték el. Ami ezután történt, arról csak egészen tömören érdemes szólni. Először is az első játékrész vége felé volt egy ellenünk befújt büntető, amin már csak kínunkban röhögtünk, de egyértelmű volt, hogy Jagielka belépője inkább volt szabálytalan, mint Rodwellé. Mindenesetre Howard remek megérzéssel balra vetődve kifogta Kuyt tizenegyesét – ekkor kiabáltam át a lakásunk másik szobájában a Poolnak szorító tesómnak, hogy a sors igazságot szolgáltatott. :)
A második félidőt azonban már nem lehetett kibekkelni, várható volt, hogy mezőnyfölényét előbb-utóbb gólra fogja váltani a vörös brigád. Így is lett: előbb Carroll (71.), utóbb Suárez (82.) talált be.

Mit mondhatnék még? Talán David Moyes szavaival érdemes befejezni:
"A csapat mindent megtett, végül nem a bíró vert meg minket, hanem azért kaptunk ki, mert elkövettünk egy pár védelmi hibát."
Hát persze, de azért Atkinson keze is bőven benne volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr48306906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.10.03. 21:22:56

Igazából a normális Pool szurkolók meccsét is tönkrebaszta ez a barom. Köcsög Atkinson.

254707 2011.10.04. 14:51:52

Szerintem még csak sárgát sem ért Jack becsúszása, és pont a bíró orra előtt történt... Igaz, hogy ma eltörölték a 3 meccses eltiltását - ami az egyből piros lapért járna - de ez minimum 1 pontunkba került! Mori! Azért az NSO Fórumban is tiszteletedet tehetnéd "néha"! :-)

338601 2011.10.04. 15:12:38

átnézek hamarosan oda is...

338468 2011.10.04. 16:00:33

[EvertonFan](#544890): Persze, nem szűntem meg létezni a fórumon, be fogok nézni időnként oda is! ;)
süti beállítások módosítása