Toffeeblog

A Chelsea 20 milliót adna Rodwellért

2011. december 20. - Latz von W.

Merre tovább, Jack?André Villas-Boas, a Chelsea menedzsere tovább építgetné csapatát, a legújabb tégla 20 millióba kerülne, és Jack Rodwellnek hívják.

Hivatalos ajánlatot még nem tett a londoni klub, de hevesen érdeklődnek az Evertonban egyre jobb teljesítményt nyújtó fiatal középpályás iránt. David Moyes, az Everton menedzsere természetesen mindent megtenne azért, hogy játékosa maradjon, de ő is tudja, egy komoly ajánlatot nem söpörhet le az asztalról.

Rodwell nyáron jó pénzért tudott volna eligazolni, de meglepő módon egyik nagy PL-klub sem jelentkezett érte. Ebben közrejátszhatott Rodwell pocsék tavalyi szezonja, még az U21-es válogatottból is kiszorították.

Mára azonban már Fabio Capello figyelmét is felkeltette, s már be is mutatkozott az angol felnőtt válogatottban. Ezt pedig már a Chelsea-nél is elismerően vették tudomásul, hiszen Rodwell akár már a 2012-es Eb-re is beverekedheti magát a kezdőcsapatba, de a 2014-es világbajnokságon már valószínűleg a válogatott alapembere lesz.

A Chelsea-nek pedig pont a csapat közepét kell megerősítenie, hiszen Frank Lampard már túl van fénykorán, Michael Essien pedig folyamatosan megsérül. Rodwellen kívül a Chelsea egy másik fiatal Everton játékosra is szemet vetett: a 18 éves Ross Barkley nemrég írta alá új, négy és fél éves szerződését a Goodison Parkban, így érte is alaposan a tárcájába kell nyúlnia Roman Abramovicsnak.

De még Rodwell leigazolását sem vehetik biztosra a londoni kékek szurkolói, hiszen várhatóan januárban a Manchester United is ajánlatot tesz érte.

Forrás: FourFourTwo

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr658306926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása