Toffeeblog

SokféleKÉPp

2013. március 08. - Latz von W.

Az a helyzet, kedves barátaim, hogy kisebbfajta alkotói válsággal küzdök, éppen ezért olyasminek adok helyet a blogon, aminek eddig még soha: szűkszavú képriport következik az elmúlt két és fél hét legfontosabb eseményeiről. Így már értelmezni tudjátok a címben szereplő szójátékot, ugye?

Az a helyzet, kedves barátaim, hogy kisebbfajta alkotói válsággal küzdök, éppen ezért olyasminek adok helyet a blogon, aminek eddig még soha: szűkszavú képriport következik az elmúlt két és fél hét legfontosabb eseményeiről. Így már értelmezni tudjátok a címben szereplő szójátékot, ugye?Az Oldham elleni, csalódást keltő döntetlen után a fiúk a Goodison Parkban igyekeztek kiengesztelni szurkolóikat. Itt még minden rendben volt, a Norwich ellen Leon Osman góljával az Everton szerzett vezetést a 38. percben.Aztán a végén minden rosszra fordult: bizony Mester, 1:2 áll az eredményjelző táblán. A kanárik idén másodszor is a 90. perc után szomorították el az Everton-híveket. Pedig ünnepnek indult a találkozó, hiszen Tim Howardnak ez volt a 300. Evertonban, Sylvain Distinnek pedig a 400. Premier League-ben lejátszott mérkőzése.Február 26-án eljött az Oldham elleni visszavágó ideje. Ezúttal nem volt kegyelem......Kevin Mirallas lőtte az első gólt......Baines büntetőből a másodikat......Ossie pedig a harmadikat, és bár Matt Smith (ki más?) még szépített a 63. percben......a Laticsnek ezúttal esélye sem volt az egyenlítésre. Így emelt fővel, de búcsúzott az FA-kupától a harmadosztályú kiscsapat, az Evertonra pedig a Wigan vár majd a negyeddöntőben.A sikeres kupacsata után következett a Reading elleni bajnoki, melyen Fellaini hajasával fejesével szereztünk vezetést az első félidő hajrájában, majd......Steve-P lőtt hatalmas bombagólt egy szóló után. Talán a szezon gólja volt, de a fordulóé biztosan.Azért a kirobbanó formának örvendő Mirallas is hozzátett még egy gólt, eldöntve ezzel a három pont sorsát. Robson-Kanu a végén megfosztotta a bajnokin most debütáló Muchát a clean sheet-től, de ez már csak szépségtapasznak volt jó a Reading részéről.

A következő fontos időpont, helyszín és esemény: 2013. március 9., szombat, 13:45, Goodison Park: Everton–Wigan FA-kupa negyeddöntő. A tét a Wembley-be jutás, kell-e többet írnom? COYB!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr48306998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

347007 2013.03.08. 19:32:32

Remelem a Wigan otthon nem okoz gondot, es akkor varhatjuk ki lesz a wembleyben az ellenfelunk. Iden egyenletesebb teljesitmenyt nyujt a Moyes-banda, sztem az Europa-liga szereples biztosan meglesz, jo volna 2009 utan ujra dontozni az FA kupaban. Come on You Blues :D
süti beállítások módosítása