Toffeeblog

Portóból erősítene az Everton

2016. augusztus 07. - Latz von W.

martins-indi.jpg

Bruno Martins Indi nem jelent meg az FC Porto tegnapi szezonnyitó gáláján, melyen bemutatták a szurkolóknak a 2016/17-es idény játékoskeretét. A portugál Bola sportnapilap szerint az Everton pályázik a legjobb eséllyel a megszerzésére.

Ronald Koeman jól ismeri a kegyvesztetté vált labdarúgót Hollandiából, hiszen 2011 és 2014 között a Feyenoordnál már dolgoztak együtt.

A bissau-guineai származású, de Barreiróban, Portugáliában született, így portugál útlevéllel is rendelkező Martins Indi szüleivel együtt három éves korában került Hollandiába, később ennek az országnak a színeiben is lett 31-szeres válogatott és 2014-ben világbajnoki bronzérmes. A most 24 esztendős középhátvéd az elmúlt két szezonban a Porto védelmének oszlopos tagja volt, összesen 71 mérkőzésen kapott szerepet, többnyire kezdőként. A képet kicsit árnyalja, hogy a patinás luzitán klub szégyenszemre semmit sem nyert a legutóbbi idényben és csak harmadik helyen végzett a bajnokságban, 15 pontos hátrányban a bajnok, ősi rivális Benficához képest – talán emiatt is kerülhetett átadólistára az Everton kiszemeltje.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr8412026229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása