Toffeeblog

Óriási üzletet csináltunk hátvédfronton

2016. augusztus 09. - Latz von W.

goodbye-john.jpg

Két nagy hírtől hangosak az evertonos fórumok, egy jóval és egy rosszal, de ez a rossz is olyan, hogy azért vélhetően nem fogunk a kardunkba dőlni a hallatán.

Kezdem is ez utóbbival: John Stones rekordösszegért a Manchester City játékosa lett. Az égszínkékek 47,5 millió fontot fizettek érte, korábban soha nem adtak ennyi pénzt Everton-játékosért. Ezzel Stones egyszersmind a valaha volt második legdrágább védővé vált (2014-ben David Luizért 50 milliót adott a PSG a Chelseanek), valamint ő lett minden idők második legdrágább angol játékosa is (Raheem Sterlinget szintén a City vette meg tavaly, 49 millióért). John, köszönet mindenért, sok sikert Manchester kék felében!

A jó hír az, hogy már meg is találtuk Stones utódját (már ha lehet így fogalmazni egy 22 és egy 31 éves játékos viszonylatában): a Swansea elfogadta az Everton 12 millió fontos ajánlatát Ashley Williamsért; a BBC szerint a játékos már úton van Liverpool felé. Nagy üzletet fognak csinálni a walesiek is csapatkapitányuk eladásával, hiszen annak idején mindössze 300 ezer fontot fizettek érte a Stockportnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr4512025987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása