Toffeeblog

Se szív, se harc, se ötlet

2018. január 13. - Latz von W.

dtcfv3zxuaana9o.jpg

Kaptunk egy sima négyest a Wembley Stadionban a Tottenham Hotspurtől. Nehéz bármi pozitívat írni a meccsről.

Ha Spurs-drukker lennék, akkor tudnék. Mert el kell ismerni, a zsinórban ötödik hazai bajnokiján betaláló, ezzel klubtörténelmet író Szon Hungmin zseniális, a duplázó Harry Kane egyszerűen klasszis, az utolsó gól pedig tényleg parádés volt. Az Everton szurkolójaként azonban kész kínszenvedés volt számomra ez a szombat esti másfél óra.

Nagyon vártuk Cenk Tosun bemutatkozását. A kezdőként debütáló török csatár támogatás hiányában sok mindent nem tudott bemutatni képességeiből, de az a kevés biztatónak tűnt. Volt pár jó megmozdulása, még egy les miatt meg nem adott gólpasszt is adott Rooneynak. A többiek viszont...

Se szív, se harc, se ötlet. Borzalmas egyéni hibák… Martina… Jags… Kenny… Bolasie… McCarthy… Big Sam… Katasztrófa.

Szerintem az Everton szempontjából két fénypontja lesz ennek a szezonnak. Az első, amikor majd matematikailag is bebiztosítják a bennmaradásukat. A második az a vélhetően csodás május végi nap, amikor bejelentik Sam Allardyce menesztését. Merthogy botrány lenne abból, ha nyáron még mindig ő irányítaná ezt a jobb sorsra érdemes csapatot, abban biztos vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr5913572701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása