Toffeeblog

Kiszivárgott az új mez… és borzalmas!

2024. július 06. - Latz von W.

castore_2024-25_leak-top.png

Hatalmas marketing baklövést hajtott végre az Everton! Lehetne mosolyogni ezen, de a lényeget látva inkább sírni volna kedvem. Tényleg rábólintottak a klubnál erre?

A szemfülesek gyorsan kiszúrták, hogy az Everton hivatalos oldalának Iliman Ndiaye leigazolását bejelentő videójában egy röpke jelenet erejéig feltűnt a csapat új, még mindig nem bemutatott meze, mire az illetékesek gyorsan kivágták ezt a képsort a filmből. Az internet viszont nem felejt, amint azt a mellékelt képen láthatjátok.

Mindeközben – megbízhatónak mondott – forrásokból is kiszivárgott az új hazai mez a maga teljes valójában. Hogy is fogalmazzak? Ez sz… Na jó, maradjunk annyiban, hogy a Castore nem erőltette meg magát. Ebben pályára lépni az utolsó Goodison-béli szezonunkban a klubhoz teljesen méltatlan volna. Semmi tisztelgés a „Grand Old Lady” előtt, semmilyen utalás az elmúlt 134 esztendőre. Srácok, ez jóindulattal is csak egy edzőmez lehetne!

castore_2024-25_leaks.png

Tovább rondít az összképen az, hogy a második számú mez is a tervezettnél előbb került nyilvánosságra és attól sem lehetünk igazán elájulva.

Castore, tényleg csak ennyire vagy képes? Everton, tényleg csak ennyit érdemelsz? 

Nem hiszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr5718441695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása