Toffeeblog

Yakubu visszatért

2011. június 01. - Latz von W.

Yakubu AiyegbeniTegyük hozzá gyorsan: egyelőre. A Leicester City ugyanis nem élt opciós jogával, így a tavasszal náluk kölcsönben szereplő Yakubu Aiyegbeni a nyári felkészülést újra Liverpoolban kezdi majd meg, ám korántsem biztos, hogy ott is fogja befejezni.

Yak heti 35 ezer fontos fizetési igényére azt mondta a Leicester, hogy túl sok, így a "Rókák" inkább új csatár után néznek. A hírek szerint Sven-Göran Eriksson menedzser új kiszemeltjei Marlon King és Emile Heskey.

Ami pedig Yakubut illeti, a nigériai támadó szerződésének utolsó évét kezdheti meg az Evertonnál, vagy leléphet Törökországba. A Blue Kipper legalábbis tudni véli, hogy a Fenerbahçe komolyan érdeklődik a játékos iránt. A Fener egyébként szeretné megtartani az elmúlt szezont kölcsönben náluk töltő Joseph Yobót is (aki nem mellesleg bajnoki címet érő gólt vágott a múlt héten), ám a törökök nem hajlandóak kifizetni Joey 6 millió fontos kivásárlási árát és nem elképzelhetetlen, hogy éppen ezért Moyes bele fogja venni a buliba Yakot is. A rossz nyelvek szerint 6 millióért vihetik a törökök mindkét nigériait, de ebbe belemenni személyes véleményem szerint oltári nagy baromság volna részünkről. Yakubu egymaga ér ennyit, még úgy is, hogy jövőre szabad ügynökké válik, Yobo árát pedig szerintem olyan 4 milliónál alacsonyabbra nem szabad lealkudni. Mégiscsak 57-szeres, illetve 80-szoros, világbajnokságokat megjárt válogatott játékosokról van szó...

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr868306858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása