Toffeeblog

Mintha nem lennénk elég nagy bajban...

2017. november 26. - Latz von W.

moshiri_and_kenwright.jpg

A Daily Mirror információi szerint vezetőségi ellentétek nehezítik az Everton Football Club új menedzserének megtalálását.

Állítólag a többségi tulajdonos, Farhad Moshiri mindenképp egy „nagy nevet” szeretne a csapathoz csábítani, míg Bill Kenwright elnök inkább egy ambiciózus, fiatal brit szakembert látna szívesebben a menedzseri székben.

Ha hinni lehet a pletykáknak, Moshiri első számú jelöltje Marco Silva lett volna, de ő nemrég határozottan cáfolta, hogy fél szezon után elhagyná Watfordot, pedig az iráni milliomos kész lett volna érte tíz millió fontot letenni az asztalra. Kenwright ezzel szemben inkább a Burnley mestere, Sean Dyche mellett tenné le a voksát. A bukmékereknél viszont jelenleg Martin O'Neill a favorit az állás betöltésére.

Egy biztos: David Unsworthtől minden bizonnyal búcsút intünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr1513394757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása