Toffeeblog

Korszakos egyéniségektől búcsúzunk

2016. július 02. - Latz von W.

13528976_10153521552041277_3336261157901965528_n.jpgAmikor játékosaink a jövő héten visszatérnek a Finch Farmra, az edzőközpontba, hogy immáron Ronald Koeman irányítása alatt megkezdjék az új idényre való felkészülést, három népszerű és a klubot régóta szolgáló társuk nem lesz ott velük. Szerződésük július elsejei lejárta után az Everton elbúcsúzott az elmúlt évtized három ikonikus figurájától, Tony Hibberttől, Steven Pienaartól, valamint Leon Osmantől.

Mint ismert, a múlt hónapban bejelentették, hogy az új szakvezetés nem számít a veterán trió szolgálataira, azt azonban továbbra sem tudni, hol folytatják pályafutásukat.

Búcsúmérkőzést nem kaptak, de az Everton igyekezett méltó módon búcsúztatni őket, ha máshogy nem is, legalább a virtuális térben. Érdemes átböngészni a klub hivatalos facebook-oldalára kitett galériákat, amelyekben jó néhány érdekes fotóra bukkanhatunk hármójuk liverpooli pályafutásáról. Egyik személyes kedvencem a Hibbo nagy fogása címmel ellátható fénykép, mely elkészülte óta már szinte mémmé vált evertonos körökben.

Hibbert: http://bit.ly/29cDzmZ

Osman: http://bit.ly/29e0hdF

Pienaar: http://bit.ly/29kdc0L

Videók: http://bit.ly/29kcP6p

Isten veletek, legendák!

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr468862450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása