Toffeeblog

"A legjobb kapus hosszú, hosszú ideje"

2011. június 22. - Latz von W.

Tim HowardNeville Southall szerint Tim Howard még sokáig lehet az Everton elsőszámú hálóőre.

Széles körben Southallt tartják az Everton történetének legjobb kapusának és ő a klubban legtöbbet pályára lépett játékos is. A walesit fénykorában a világ legjobb kapusai között tartották számon, 1985-ben pedig egyike lett annak a mindössze négy labdarúgónak, akik kapusként érdemelték ki az újságírók év játékosa díjat (Football Writers Footballer of the Year).

Howard - aki jelenleg az Arany-kupán vesz részt az amerikai válogatottal - 2006-os érkezése óta kirobbanthatatlan az Everton kapujából és Southall úgy gondolja, hogy ez a helyzet még hosszú évekig nem is fog változni.

Neville Southall"Természetesen érdekel, hogyan teljesít Tim Howard és mindig figyelemmel kísérem szereplését" - mondta a kapuslegenda.

"Úgy gondolom, hogy nagyszerű szezonon van túl, egyenletes teljesítményt nyújtott és rendkívűl jól teljesít amióta itt van. Ő a legjobb kapusunk hosszú, hosszú ideje és szerintem még fejlődni fog, ami szép képet fest a jövőre nézve."

"A disztribúcióján javíthatna kicsit, de egyébként megvan mindene. Remekül védi a lövéseket, jó a beadásoknál, és jól kommunikál a társaival."

"Talán a kirúgása az egyetlen dolog, de mivel a csapat általában egy csatárral játszik, ezért ez nem is olyan lényeges hiányosság."

"Remélhetőleg egészséges marad és még sokáig tudja azt a fantasztikus játékot nyújtani az Evertonnál, amit már sok éve."

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr748306870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása