Toffeeblog

Twitterező szurkolók szereztek csatárt a Yeovil Townnak

2011. június 27. - Latz von W.

Kieran Agard ezentúl a Yeovil mezét viseliIgen, még mindig twitterezünk, de megígérem: most jó ideig ez lesz az utolsó ilyen jellegű posztunk.   :-)
A hír számunkra azért érdekes, mert excsatárunk, Kieran Agard nem mindennapi módon talált magának új klubot.

Terry Skiverton, a Yeovil Town menedzsere hálás a klub twitteres követőinek Kieran Agard feltérképezéséért. A League One-ban szereplő csapat trénere korábban a közösségi oldalon kérte meg a szurkolókat, hogy ajánljanak figyelmébe átigazolási célpontokat.

„Pár ember csak úgy hívja, az első »twansfer« – mondta a menedzser a BBC-nek.
„Az oldalon közzéteszem majd azokat, akik Kieran Agard nevével álltak elő, őket illeti az elismerés.”

Agard szerdán csatlakozott a Yeovil Townhoz, egyéves szerződést írt alá, miután az Everton múlt hónapban közölte, hogy nem tart igényt szolgálataira.

„A szurkolók által nyújtott segítség lenyűgöző volt. Amire nem számítottam, az az, hogy más szurkolók is csatlakoztak, olyan kluboktól, mint Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Tottenham, vagy éppen a Cardiff. Mind bemutatták klubjaik fiatal játékosait, és azokat, akiket esetlegesen kölcsönvehetünk.” – mondta Skiverton.

„A szurkolók gyakran úgy érzik, nem kíváncsiak rájuk, de most kikértük a véleményüket. Mi igyekszünk figyelni rájuk, a visszajelzések pedig kiválóak.”

(Forrás: BBC, FourFourTwo.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr228306874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyvérű 2011.06.28. 01:07:52

remek kezdeményezés!
süti beállítások módosítása