Toffeeblog

Toffees-Blades a Ligakupában

2011. augusztus 12. - Latz von W.

Jags kapusként az Arsenal ellenMegtartották a szponzorációs okok miatt Carling Cupra keresztelt angol Ligakupa második körének sorsolását, melynek során kiderült, hogy ellenfelünk a Sheffield United lesz.

Minden második körös mérkőzést az augusztus 22-vel kezdődő héten fognak lejátszani, a pontosabb részletekről később döntenek.

A meccs Phil Jagielka számára lehet érdekes, hiszen ő korábban hét évig erősítette - olykor még kapusként is - a Sheffieldet, amely távozása után kiesett a Premier Leage-ből, aztán gyorsan kipottyant a Championshipből is, így aztán jelenleg a Division 1-ban szerepel.

A papírforma sima továbbjutást ígér, de ismerjük már elég jól ezt a kupasorozatot ahhoz, hogy tudjuk: itt senki ellen nem lehet biztosra menni.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr138306892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.08.12. 18:31:05

A Blackpool ellen már villantottak, oda kell figyelni. Igazából azt se bánnám, ha végre ezt a kupát nyernénk meg. Aztán az El-t.
süti beállítások módosítása