Toffeeblog

Tüntetés lesz a Villa-meccs előtt

2011. szeptember 08. - Latz von W.

A Blue Union nevű szurkolói egyesület engedélyt kapott a Merseyside-i rendőrségtől arra, hogy nem sokkal a szombati Aston Villa elleni bajnoki mérkőzés előtt tüntetést tarthasson a Goodison Roadon található igazgatóság bejáratánál.

"A Blue Union célja világos. Nem Bill Kenwrightot akarjuk eltüntetni a klub éléről, nem holmi eszetlen próbálkozás az igazgatóság kirúgására. A célunk az, hogy rábírjuk a vezetőséget arra, hogy csökkentsék a költségeket, alakítsanak ki bevételi forrásokat, és javítsák a kapcsolatot a rajongótáborral, valamint azt, hogy jelöljenek ki egy teljesen autonóm, profi egyénekből álló csoportot, amely ki tud dolgozni és eredményesen végrehejtani egy olyan tervet, aminek eredményeképpen rátalálunk és eladjuk a klubot egy olyan vevőnek, aki képes és valóban tenni akar a klub fejlődése érdekében, mind pénzügyi, mind szakmai téren."

Kíváncsian várjuk, hogy a "Kék Unió" tüntetése mekkora támogatást fog kapni az Everton-szurkolók többségétől. Vajon a tüntetés meg fogja gyorsítani az egyesület által követelt folyamatokat?

Forrás: Vital Everton

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr118306902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.09.08. 22:21:34

Remélem a csapatot ez nem zavarja meg. Erre a Drenthe gyerekre nagyon kíváncsi vagyok, valami azt súgja, jól jártunk vele. COYB Szombaton meglátjuk.

338468 2011.09.09. 00:40:32

A Real Madridban nem voltam elájulva a játékától, de ennek az Evertonnak valóban nagy erősségévé válhat. Én amúgy Stracqualursitól várok sokat, remélem hamar megszokja a PL légkörét.
süti beállítások módosítása