Toffeeblog

Kiszivárgott e-mailek miatt távozik a szóvivő

2011. november 30. - Latz von W.

Robert ElstoneIan Ross, az Everton korábbi sajtószóvivője kiszivárgott e-mailjeiben erős kritikát fogalmazott meg a klub vezérigazgatója, Robert Elstone felé.

Botrány tört ki az Everton háza táján! A liverpooli klubot régóta szolgáló sajtószóvivő elhagyta a Goodison Parkot. Angol lapok szerint erre azért került sor, mert Ian Ross kiszivárgott e-mailjeiben erős kritikát fogalmazott meg a klub vezérigazgatója, Robert Elstone felé. A klub belső vizsgálatot indított a levelek miatt, melyben az egykori szóvivő azt is írta, hogy "egy óvodában dolgozik".

Néhány e-mail Elstone vezetési stílusát támadja, máskor pedig az egyesület pénzügyi összeomlásáról beszél. Egy kiszivárgott üzenetben Elstone-t alkalmatlan vezetőnek titulálja és valószínűsíti a távozását.

Forrás: hatharom.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr508306920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338601 2011.11.30. 23:29:41

Nem zörög a haraszt......

334772 2011.12.07. 10:40:23

Veszélyes dolog ez az emailezés... :)
süti beállítások módosítása