Toffeeblog

Az Everton évek óta kifinomultan trollkodik a Liverpoollal

2015. június 20. - Latz von W.

everton-one-two.png

Zseniális húzással zrikálja városi riválisát az Everton... már 2009 óta!

Ahogy mondani szokták, egy kicsit a radar alatt maradt a sztori: a liverpooli kékek évek óta szép csendben, de ragyogó ötletességgel trollkodnak a vörösökkel a belvárosban.

Mint ismert, a Stanley Park által elválasztott két klub ádáz, de barátságos rivalizálást folytatnak egymással, gyakran megvillantván a híres scouse akcentust szellemességet. Ennek egyik ékes példáját a „stolverkosok” mutatták be új szurkolói boltjuk megnyitásakor.

Két szupermarketje van a kékeknek Liverpool városközpontjában: az Everton One és az Everton Two. Ez tök normálisnak tűnik – egészen addig, amíg jobban meg nem nézzük, hol is van a második üzlet.

Ugyanis a két Everton shop közül a kisebb – 2009-ben megnyitott – éppen a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Liverpool One elnevezésűben található. Tehát az üzlet hivatalos címe a következő:

Everton Two, Liverpool One
11 South John Street
Merseyside L1 8BU

Egészen ragyogó! :D

A teljesség igénye nélkül azért jegyezzük meg, hogy az Everton One pedig az L4 irányítószám alatt található, ami a Liverpool szurkolói szerint 5:3-as összesített állást jelent az ő javukra...

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr1118456999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása