Toffeeblog

Sötétség, Digi Sport a neved!

2016. május 03. - Latz von W.

digipl.png

Már megint a Digi Sport. Már megint Monoki Lehel. Már megint az úgynevezett szakértők. Úgy tűnik, javíthatatlanul ellenszenvesek maradnak számunkra. Vice versa?

Hogy csak az idei szezon legbosszantóbb eseteit idézzem fel, októberben egy Mersey-parti derbi utáni elemzésben sikerült NULLA percet beszélniük az Evertonról, a januári Ligakupa-elődöntők felvezetésében pedig azt tudhattuk meg mélyen tisztelt (sic!) Monoki sporttársunktól, hogy a Manchester City bizony „nagyobb csapat” az Evertonnál. Mióta is? Úgy öt éve? Sem. Maximum gazdagabb és jelenleg eredményesebb, de nem nagyobb. Ahhoz még fel kell mutatniuk egyet s mást. Amúgy a Chelseavel kapcsolatban is hasonló a helyzet, csak tíz éves időintervallummal, de ezt most hagyjuk. Különben is, ők ebben az idényben visszazuhantak oda, ahová valók, a szürke középmezőnybe...

Legutóbb azt kaptuk meg, hogy ugyan mit akarhat egy olyan sikeres edző, mint amilyen Joachim Löw egy „olyan csapatban, mint amilyen az Everton”. Tóth László jegyzete:

Ismét „korrekt, hozzáértő, szakmai” véleményeket hallhatott az, aki még nézi a PL-összefoglalót a Digin. Természetesen Joachim Löw lehetséges érkezésével kapcsolatban. Elbliccelték a házi feladatot a stúdióban üldögélők és elfelejtették, hogy anyagilag stabil a háttere most a klubnak. Megkaptuk a szokásos lekicsinylő megjegyzést is monoki leheltől (nem véletlen a kisbetű), aminek a lényege, hogy ugyan mit keresne az Everton kispadján egy világbajnok szakvezető. Üzenem neki:

1.) Még nem írt alá semmit se.

2.) Kihívást egy PL-csapatnál.

3.) Nem biztos, hogy szeret beleülni a tutiba, mint pár edző, akiknek font százmilliókat adnak igazolni egy szezon során.

Annyira nem bánnám már, ha augusztustól a Digi nem adná a PL-meccseket.
N.S.N.O.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr608682600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása