Toffeeblog

Szélvészgyors támadó az Everton radarján

2018. január 14. - Latz von W.

theo-walcott-arsenal.jpg

Több helyen is lehetett olvasni az elmúlt napokban arról, hogy megpróbáljuk leigazolni Theo Walcottot az Arsenaltól, még Sam Allardyce is elismerte, hogy tárgyalunk az ágyúsokkal.

A villámléptű angol alapjában véve nagy fogás lenne, de közismerten üvegből van, márpedig mi sajnos elég szerencsétlenek vagyunk a sérülésekkel az utóbbi években. Remélem, ha sikerül elhozni Londonból, később úgy beszélhetünk róla, mint aki megérte a 20 millió font körüli vételárának minden egyes pennyjét.

Walcott idén a peremre szorult Arsène Wenger csapatában, de még így is kár volna gyors megegyezésre számítanunk, ugyanis a játékos nevelőegyesülete, a Southampton is bejelentkezett érte. Ami mellettünk szólhat, az a jobb anyagi lehetőségeink és az, hogy a szentek még nálunk is pocsékabbul állnak a Premier Ligában.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr8413576077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása