Toffeeblog

Egyelőre a hó győzött

2010. december 27. - Latz von W.

SnowFootball_1738933.jpg

Nem volt teljes a Premier League Boxing Day-fordulója, mivel Angliában is igen zordra fordult az időjárás és a szibériait idéző körülmények miatt nem tudták megrendezni a Blackpool–Liverpool és az Everton–Birmingham találkozót sem.

Így aztán nem is tudok miről beszámolni a mérkőzéssel kapcsolatban, hacsak arról nem, hogy az Everton hivatalos honlapjának közlése szerint a meccs új időpontjáról igyekeznek a lehető leghamarabb dönteni, és hogy a megvásárolt jegyek természetesen érvényesek lesznek az újrajátszásra. Addig is – jobb híján – idézzünk egy kis múltat!

Három éve Yakubu, Carsley és Vaughan góljaival, Kapo találata ellenében, 3:1-re vertük mostani ellenfelünket – videó alant. Hasonló eredménnyel és szép gólokkal idén is kiegyeznénk. Persze ha még idén sikerül játékra alkalmas tereppé változtatni a hófödte Goodison Parkot...

Egyébiránt nem csak nekünk lesz pótolnivalónk: mint ahogy arról a bevezetőben már írtam, a Premiershipben a Blackpool–Liverpool találkozót kellett elhalasztani, a Championshipben pedig a Crystal Palace–Norwich, a Middlesbrough–Nottingham és a Scunthorpe–Preston mérkőzések estek az időjárás áldozatául. A League One-ban és az alsóbb osztályokban szinte az összes meccs elmaradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr302541091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása