Toffeeblog

Bajnokcsapat: az Everton U23 bezsebelte a PL2 serlegét!

2017. április 25. - Latz von W.

18056359_10154297616886277_2718104877951910250_o.jpg

Az Everton U23-as együttese hétfőn játék nélkül nyerte meg a Premier League 2 első divízióját, miután a hatpontos hátrányban lévő második helyezett Manchester City fiataljai nem tudták megverni a Liverpoolt és ezzel behozhatatlan hátrányba kerültek a mieinkkel szemben az utolsó forduló előtt.

Mint azt korábban megírtam, akár már pénteken sor kerülhetett volna a bajnokavatásra, ehhez az Evertonnak győznie kellett volna, de csak döntetlent ért el a Chelsea ellen, így viszont meg kellett várni, mi történik a forduló zárómérkőzésén. Nos, megérte várni, mert végre-valahára megköszönhettünk valamit a városi riválisnak! Matty Virtue hosszabbításban szerzett góljával a Liverpool 3:2-re legyőzte a Manchester Cityt, így a manchesteri égszínkékek minden bajnoki reményüket elveszítették, a liverpooli királykékek pedig elkezdhettek ünnepelni.

Egyébként a sorsolás szeszélyének köszönhetően az Everton éppen a Liverpoolt fogadja majd hazai pályán a Premier League 2 utolsó fordulójában. Már tét nélkül, írnám, ha nem egy Mersey-parti derbiről volna szó. Tökéletes finálé volna legyőzni a vörösöket is.

Visszatérve a bajnoki címre, ne menjünk el szó nélkül amellett sem, hogy David Unsworth legénysége az utóbbi időben minden sorozatot megnyert, amin elindult: tavaly nyáron a Super Cup NI (korábban Milk Cup), a Liverpool Senior Cup és a Lancashire Senior Cup behúzásával melegítettek a PL2-es idényre. Kétségkívül az elmúlt évtized legtehetségesebb korosztálya verődött össze a USM Finch Farmon.

A jövőnk ragyogó.

A bejegyzés trackback címe:

https://everton.blog.hu/api/trackback/id/tr9312454671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása